Nieuwe veiling! Op PIPA van Team van Oss.

Sinds maandag 12-04-2021 hebben we in samen werking met PIPA een nieuwe veiling gestart. Hier bieden wij een selectie van 10 exclusieve duiven aan.  De veiling duurt tot 25 april tot 11:00. Heb je interesse of wil je gewoon een kijkje nemen? klik dan op de  onderstaande button en je komt direct op de veilingsite uit.

Met als pronkstuk een volle zus van Vandenabeele’s New Bliksem, 1e Nat. Tulle winnaar en zoon van Rudy. Deze zus New Bliksem werd o.a. al (groot)moeder van 2e Nat. Sens 8.415 d., 1e Isnes 1.531 d., 10e NPO Melun 1.975 d., etc. … 

Verder in veiling kinderen van super kweekkoppel Cannonball Harry (vader 2e-7e-8e-9e Nat.) x Nationaaltje (moeder 1e prov. asduif & 6e PIPA Ranking) … van De Kromsnavel (vader 1e NPO) x Lady Harry (moeder 1e-2e-3e-3e NPO) … van Zoon New Harry x Dochter Harry … Van Binky x Harrietje (ouders 7e Nat. asduif dagfond) … van Canonnball Harry x Special New Harry (moeder 9e Nat. asduif) … en als klap op de vuurpijl 2 kinderen van 7e Nat. asduif Kyann x Olympiade duivin Diny (1e-2e NPO winnares).

Geef een reactie