Het super koppel de Pros x Lady Harry

Van dit superkoppel zijn in 2018 twee kinderen op onze hokken in Velddriel geplaatst.

één van de twee is helaas gewond thuis gekomen van het africhten voor het seizoen en zit nu voortaan op het kweek hok van mevrouw Snellen en ZN.

De andere is Lady Pros en heeft in haar korte vlieg carrière zeer goed gepresteerd met als absolute kopprijs een 3e Melun Nat.  sector 3 achter 2 hok genoten.

In 2018 zijn ook de 18-1227501 en de 18-1227502 (Olympic Diny) naar de vlieghokken van mevrouw Snellen en ZN. gegaan.

Beide duiven vliegen fenomenaal met als absolute topper de “Olympic Diny”.
3e Olympaide Allround van Nederland 2019/2020.

In 2020 is het koppel nogmaals op elkaar gezet en twee jongen op de hokken in Velddriel gezet. 
De 20-1612817 is dit jaar de topper en wint 19e Nationaal asduif jong!

Zijn zus de 20-1612797 wint de 6 van de 8 vluchten een prijs en mag nu haar waarde op onze kweekhokken laten zien. Omdat wij met oude duiven alleen met de doffers spelen.

Delen? klik dan op de Facebook button!

Facebook

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. gebroeders pouw

    goedenavond heb bij de eerste verkoop op pipa duivin uit Harry 608 maal lady Harry op de tweede verkoop duivin uit cannonbal Harry maal special new Harry is vandaag gebracht wij zijn er heel blij mee wat een kwaliteit en perfecte conditie twee super duifjes wou ook een duivin kopen uit de kromsnavel maar een kennis van ons zat er op te bieden wou er niet overheen gaan wat een kwaliteit hebben jullie wij wensen jullie een heel goed sportseizoen toe zal wel lukken met jullie kwaliteits duiven sport groet gebroeders pouw

  2. Harry Blaak (spelend onder W.Blaak)

    Hier inmiddels 4 Team van Oss duiven sinds afgelopen seizoen op het hok, waaronder een dochter uit de Pros x Lady Harry. De eerste resultaten van dit jaar zijn al veelbelovend, zo was onze beste jonge duif een kleinkind van New Harry 2.0. Veel vertrouwen dat deze duiven ons weer verder gaan helpen. Ons bezoek aan jullie hok afgelopen jaar heeft onze mening hierover alleen maar versterkt!

Geef een reactie